Bianca

van elp

PRESENTATRICE DE NETWERKSHOW

Als presentatrice van De Netwerkshow sta ik vol energie op het podium. Ik vind het fantastisch om mensen aan elkaar te verbinden en hen te helpen om contact te maken. Ik breng een positieve en motiverende sfeer naar elk business evenement waar ik De Netwerkshow presenteer!

Mijn doel is om het publiek te betrekken bij het evenement, zodat er een goede netwerksfeer ontstaat. Tijdens én na De Netwerkshow. Met mijn enthousiasme en inzet zorg ik ervoor dat elk moment op het podium boeiend en inspirerend is. Ik geniet ervan als ik tijdens De Netwerkshow mensen met elkaar zie praten die elkaar anders waarschijnlijk niet hadden ontmoet.

dit is

Bianca

Enthousiast over

Ik vind het heerlijk om de energie in het publiek te voelen, te enthousiasmeren en contact te maken met het publiek.

Favoriete ervaring

Met nieuwe vrienden in Zweden bouwden we in de stromende regen een groot vlot. Na uren balken sjouwen voeren we uit, net toen de zon doorbrak. Het teamgevoel was fantastisch!

Grootste inspiratie

Mensen die van hun uitdaging hun kracht maken. Voor zichzelf gaan staan. Kijkend naar mogelijkheden. Optimisme. Vertrouwen hebben. Durven.

NETWERKTIP

Oprechte interesse tonen, door te luisteren, achterhalen wat iemand drijft. Waarom heeft iemand bepaalde keuzes gemaakt? Welke hobbels heeft diegene overwonnen?