Chantal

Franken

NETWERKTRAINER EN -COACH

Iedereen bezit waarde en innerlijke kracht. Tijdens mijn sessies krijgen medewerkers en ondernemers praktische tools om verbinding te maken met jezelf en met de waarden die je bezit. Op die manier krijg je helderheid in je persoonlijke profilering, waardoor je ontspannen en effectief zichtbaar bent tijdens online en live netwerkevents. 

Ik zie direct waar de knelpunten liggen en kom snel tot de kern. Dat is wat ik wil verspreiden met mijn werk: het besef dat we allemaal veel meer potentieel hebben dan we denken. Het draait om de verbinding met jezelf en het authentiek delen van wie je werkelijk bent met de wereld, vanuit het diepste van je hart!

dit is

Chantal

Mooiste herinnering

De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudig, zoals tijd doorbrengen met dierbaren. We bezochten mijn broer en gezin in Amerika, vooral om mijn zieke neefje bij te staan. Het heeft onze band alleen maar sterker gemaakt.

Leukste om te doen

Bij de eerste zonnestralen op een terras een drankje doen. Op zondag koffie drinken in bed. Dansend en zingend een maaltijd maken. Een goed gesprek hebben met een medeliefhebber van persoonlijke groei en het wonder van het leven.

Grootste inspiratie

Marianne Williamson en haar gedicht “Our deepest fear” moedigen ons aan om onze kracht te omarmen en niet bang te zijn om succesvol te zijn. We hebben allemaal het recht om te schitteren en onze volledige potentie te benutten.

NETWERKTIP

Ken jezelf, ben jezelf en luister. Oprechte interesse is een groot cadeau aan de ander. Mensen kunnen vergeten wat je zei, maar ze zullen nooit vergeten hoe je ze liet voelen.