De

Funfactor

Over De FUNfactor

Wil je ook je eerste indruk versterken en met plezier netwerken? Lees dan dit praktische just-do-it-boek en ga direct aan de slag met de FUNfactormethode. Dit boek biedt een verfrissende en vernieuwende kijk op bedrijfsborrels, netwerkevents, congressen en seminars, waardoor je er met meer plezier naartoe zult gaan. Met boordevol waardevolle netwerktips en inzichten uit de wetenschap. Ontdek jouw FUNfactor en trek mensen, samenwerkingen en businesskansen aan!

GRATIS PREVIEW VAN HET BOEK

Ontvang een gratis voorproefje van De FUNfactor direct in je inbox!
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Dit boek is beschikbaar in twee formaten: een papieren editie of e-book. Hier is een slimme tip: veel bedrijven en organisaties die De Netwerkshow hebben geboekt, geven De FUNfactor cadeau aan hun deelnemers of sturen het als uitnodiging. Als je meerdere exemplaren bestelt, ontvang je een staffelkorting. Neem contact met ons op voor meer info.

Reviews

Van lezers

Rens de Jong
Rens de JongBNR Nieuwsradio
Read More
Geen natuurlijke netwerker? Je kan het gewoon leren en het is nog leuk ook. Een aanrader!
Tom Coronel
Tom CoronelCoureur en entrepreneur
Read More
Superboek! Praktisch en vol tips voor alle mensen die meer uit hun business en uit hun leven willen halen.
Michiel Huitema
Michiel HuitemaKamer van Koophandel
Read More
Het begint met de funfactor, daarmee creëer je jouw gunfactor.
Aïcha Marghadi
Aïcha MarghadiMediaprofessional
Read More
Een lekker praktisch DOE-boek!
Jos Burgers
Jos BurgersSpreker en bestsellerauteur
Read More
Wie je kent, is net zo belangrijk als wie je bent. En goede contracten zijn vaak het gevolg van fijne contacten. Blijf daarom niet hangen in de gedachte: 'Wie zit er nu op mij te wachten?' Kortom, lezen dit boek!
David de Kock
David de Kock365 Dagen Succesvol
Read More
Alles valt te leren, zeker als je het leuk weet te maken. Dit boek raakt de kern hiervan!
Marcel Molenaar
Marcel MolenaarLinkedIn
Read More
Wat je uitstraalt, trek je aan. Met veel enthousiasme beschrijft Judith Smits hoe netwerken niet alleen heel nuttig, maar vooral ook heel leuk kan zijn. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar concrete tips voor het opbouwen, onderhouden en vergroten van zijn of haar netwerk door authentiek en met plezier hulp te vragen én te geven!
Heleen van Hall
Heleen van HallNyenrode Business Universiteit
Read More
De FUNfactor geeft je tools om praktisch, hands-on en makkelijk met anderen in contact te komen. In het dagelijks leven en in de businesswereld.
Remco Claassen
Remco ClaassenSpreker en bestseller auteur
Read More
Een dikke aanrader voor iedereen die weleens moeite heeft om gezien te worden. Judith helpt je met een voelbare passie om meer bühne te nemen in het leven. Niemand verdient het om in de schaduw te staan. DOE de FUNfactor en laat je zien!
Previous
Next