De Netwerk

Coaches

WAT DOEN DE NETWERK COACHES?

Laat onze enthousiaste Netwerk Coaches jou begeleiden bij het herontdekken van jouw creatieve vonk en het vinden van nieuwe klanten en ideeën!

Tijdens onze online sessies ontdek je het potentieel in jezelf en samen met een coach duik je dieper in transformatieve processen om hindernissen te overwinnen. Deze persoonlijke één-op-één sessies tillen jouw persoonlijke ontwikkeling naar ongekende hoogten en openen de deuren naar boeiende nieuwe samenwerkingen. Ben jij er klaar voor?

Wanneer in te zetten?

Deze individuele sessies zijn zeer geschikt als je ondernemer bent en je meer klanten wil. Je vindt het lastig om ‘jezelf te verkopen’. Je hebt geen ideeën om nieuwe klanten en markten aan te boren en je weet niet hoe je jouw product of dienst moet pitchen. Of je bent een werknemer die vastloopt in je baan en carrière. Neem vandaag nog contact op met ons voor een persoonlijke sessie met een van onze netwerkcoaches.

Voorproefje & praktische informatie

Wij bieden speciale tarieven voor maatschappelijk verantwoorde
organisaties, stichtingen en goede doelen.

Eerdere Ervaringen

Els Baselmans
Els BaselmansQuoratio Groep
Read More
Judith heeft mij gecoacht gedurende mijn overstap in functie van Accountmanager naar Segment Manager bij Quoratio. Door haar persoonlijke aanpak zag Judith snel wat mijn sterke punten zijn en waar ik op korte termijn winst kon behalen. Daarnaast was het heel prettig om advies te krijgen van Judith doordat ze veel werkervaring op het gebied van sales heeft; ze weet waar ze het over heeft. Haar enthousiasme is aanstekelijk en ze geeft je handvatten waar je direct concreet mee aan de slag kunt. De coaching van Judith heeft mij geholpen om nog sneller up and running te zijn in mijn nieuwe functie.
Suzanne Meijers
Suzanne MeijersAdvocaat
Read More
In slechts twee uur tijd kreeg ik inzicht in hoe ik beter en nuttiger kan netwerken dan ik de afgelopen jaren heb gedaan. Ik ga dus niet meer urenlang koffie drinken, maar meer focussen op mijn toegevoegde waarde om te bereiken wat ik wil. Dank voor de energieke sessie!
Jochem Kentgens
Jochem KentgensFITZ
Read More
Judith heeft onze sales organisatie gecoacht, met zichtbare resultaten. Haar aanpak is zeer pragmatisch en duidelijk op ervaring gebaseerd in plaats van puur op theorieën. Wij waren zeer tevreden en ik zou Judith bij iedere commerciële organisatie aanraden die in voorspelbaarheid, gedrag en resultaten stappen willen maken.
Previous
Next