De Netwerk PREP

SESSIES

WAT ZIJN DE NETWERK PREP SESSIES?

Geef jouw team of jouw studenten een mega netwerkboost met De Netwerk PREP Sessies! Speciaal ontwikkeld voor bedrijven en non-profitorganisaties, zoals scholen. Wij stomen jouw medewerkers of studenten klaar om op jullie eigen evenement vol zelfvertrouwen te netwerken, zodat zij en jullie als bedrijf of organisatie meer resultaat halen uit het netwerk dat aanwezig is. Met deze Netwerk PREP Sessies brengen jouw medewerkers of studenten hun netwerkvaardigheden naar the next level! Geschikt voor alle niveaus.

Wanneer in te zetten?

Deze PREPsessies zijn dé sleutel om jouw team helemaal klaar te stomen ter voorbereiding op jullie eigen aankomend evenement. Het zorgt voor positive vibes, enthousiasme en zelfvertrouwen. We nemen een deep dive in hoe het  teamleden zichzelf zien en hoe ze overkomen op anderen, met de nadruk op zichtbaarheid en invloed. Ook krijgen ze praktische netwerktips die ze tijdens jullie evenement inzetten. Ook bieden we op maat trainingen aan voor studenten om zich voor te bereiden op Open Dagen.  Neem contact op voor meer info!

Voorproefje & praktische informatie

TIP: Ook te boeken in combinatie met De Netwerkshow
op jullie eigen event.

Wij bieden speciale tarieven voor maatschappelijk verantwoorde
organisaties, stichtingen en goede doelen.

Eerdere Ervaringen

Vera Jansen
Vera JansenRailforum
Read More
Judith verzorgde voor ons netwerk van young professionals uit de mobiliteitssector een webinar over netwerken. Judith is een goed ambassadeur voor het enthousiasme! Ook online. In een uurtje, veel bruikbare tips gekregen.
Ivanka Bokhorst
Ivanka BokhorstAareon
Read More
We zochten een interactief onderdeel om onze collega's actief deel te laten nemen aan de eerste online versie van ons personeelsfeest. De quiz 'Ken je collega' van Judith paste hier perfect bij en haar enthousiasme heeft er voor gezorgd dat de deelname erg hoog was. Voor ons was het een geslaagde middag!
Previous
Next