De Netwerk

Workshop

WAT IS DE NETWERK WORKSHOP?

Geef jouw team een mega netwerkboost met De Netwerk Workshop! Speciaal ontwikkeld voor bedrijven en non-profitorganisaties. In deze dynamische sessie ontdekken jouw medewerkers de kracht van netwerken met FUN, geïnspireerd op het boek ‘De FUNfactor’, geschreven door Judith, de oprichter van De Netwerkshow. Ze bouwen sterkere connecties, leren de geheimen van LinkedIn en scherpen hun skills aan met real-life netwerkoefeningen. Met deze Netwerk Workshop brengen ze hun netwerkvaardigheden naar the next level! Geschikt voor alle niveaus.

Wanneer in te zetten?

Deze workshop is echt dé sleutel om jouw team helemaal klaar te stomen ter voorbereiding op jullie eigen aankomende bedrijfsevenement. De workshop is ook in te zetten als je een waardevolle kennissessie zoekt waarin jouw team alles leert over de kunst van energiek netwerken. Deze dynamische en interactieve Netwerk Workshop zorgt voor zelfvertrouwen, positive vibes en enthousiasme bij jouw teamleden. Maak je klaar voor een onvergetelijke dosis FUN met de Netwerk Workshop!

Voorproefje & praktische informatie

We bieden speciale tarieven voor maatschappelijk verantwoorde
organisaties, stichtingen en goede doelen.

Eerdere Ervaringen

Dennis Mollet
Dennis MolletBouwend Nederland
Read More
Sprankelende enthousiaste spreker met kennis van zaken. Judith weet op een authentieke wijze haar publiek in beweging te krijgen.
Cécile Jansen-Haks
Cécile Jansen-HaksOndernemer
Read More
Bedankt voor jullie sessie tijdens het MKB kennisevent van Rabobank West Betuwe. Als deelnemer vond ik het een inspirerende en leerzame ervaring!
Previous
Next