De Netwerkshow

@events

Wat is de Netwerkshow@events?

Wij zorgen dat bezoekers van jouw evenement met elkaar in contact komen. Deze show is speciaal ontwikkeld voor evenementen, symposia, congressen en conferenties.

Tijdens De Netwerkshow@Events vergroten bezoekers direct hun netwerk, doen kennis op over netwerken en nemen deel aan de netwerkquiz vol mooie prijzen. Deze interactieve show vol energie, entertainment & inhoud is geschikt voor alle doelgroepen en leeftijden. De Netwerkshow is also available in English.

Wanneer in te zetten?

De Netwerkshow@Events is breed inzetbaar: het geeft jouw evenement een bruisende start, een verfrissende impuls voor of na de pauze en het is een energizer als afsluiting, net vóór de netwerkborrel. Of het nu onderdeel is van jouw programma of als aparte bijeenkomst wordt geboekt, De Netwerkshow brengt gegarandeerd mensen met elkaar in gesprek op elk evenement!

Voorproefje & praktische informatie

Voor maatschappelijk verantwoorde organisaties, stichtingen en goede doelen biedt De Netwerkshow speciale tarieven.

Eerdere Ervaringen

Paul Boelens
Paul BoelensShell
Read More
Inspirerend en motiverend, dat is wat er in mij opkomt. Tijdens De Netwerkshow op het Shell “Vol Energie Ondernemen” event motiveerde Judith 700 (!) mensen om ze tijdens het event actief aan het netwerken te krijgen. Het was bijzonder om te zien hoe spontaan vrijwel iedereen op het event, direct gingen netwerken, zelfs tijdens de panel discussies, presentaties ed. werd er nog genetwerkt! De Netwerkshow zit vol met praktische tips om netwerkproblemen te voorkomen, leuk en leerzaam!
Junia Floor
Junia FloorJOGG Gezonde Jeugd Gezonde Toekomst
Read More
Verrassende show met energie en fun! Wat een leuke verrassing. Een toegankelijke show met energie, praktische tips en actie. Kan het iedereen aanraden, hoe meer onbekenden in de zaal, hoe beter!
Gino Hubers
Gino HubersBusinessclub Eemshaven
Read More
Laagdrempelig, spontaan en resultaat! Dank voor het inspirerend en interactief verhaal over netwerken. Het was ook mooi om te zien dat het daadwerkelijk direct tot nieuwe contacten heeft geleid.
Previous
Next