De Netwerkshow

@School

Wat is de Netwerkshow@school?

Dit is dé show voor studenten van het MBO, HBO en universiteit om hun netwerk op een vernieuwende manier uit te breiden! De Netwerkshow@School is een mix van entertainment en educatie.

De show is ontworpen om studenten met elkaar in contact te brengen of hen te verbinden met stagebedrijven en potentiële werkgevers. Tijdens deze show ontmoeten de studenten nieuwe mensen, leren ze netwerkvaardigheden en doen mee aan een interactieve netwerkquiz met fantastische prijzen. Geef jouw studenten een kickstart in netwerken!

Wanneer in te zetten?

De Netwerkshow@School is een must tijdens Open Dagen! Tijdens de show ontmoeten toekomstige studenten elkaar en bouwen een sterke band op met de opleiding. 

Ook in de introductieweek van het nieuwe schooljaar is deze show een geweldige manier om medestudenten te leren kennen en netwerkvaardigheden op te doen. 

Zet ook De Netwerkshow@School in bij stage- en carrièredagen: het verbindt studenten met bedrijven en geeft hen een netwerkboost in hun loopbaan. Ook interessant voor alumni events.

TIP: Mocht je jouw studenten willen klaarstomen om hen te laten shinen op jullie Open Dag? Kijk dan bij onze Netwerk PREP Sessies voor meer info.

Voorproefje & praktische informatie

Voor maatschappelijk verantwoorde organisaties, stichtingen en goede doelen biedt De Netwerkshow speciale tarieven.

Eerdere Ervaringen

Taina Zoetekouw
Taina ZoetekouwProjectleider Stagepact en Aanpak stagediscriminatie & Versterk je Netwerk | ROC Nijmegen
Read More
De Netwerkshow bood een welkome afwisseling na een reeks inspirerende TED-talks, waarbij voornamelijk werd geluisterd. De show bruiste van energie, met boeiende quizvragen en een mix van humor en feiten. De aanwezigheid van prijzen zorgde voor extra enthousiasme.
Ahmet Dikbaş
Ahmet DikbaşProgrammaleider Programmabureau Strategie & Gelijke Kansen | Albeda College
Read More
Enige tijd geleden hebben we de Netwerkshow geboekt voor onze studenten van Albeda. Het was een dynamische en inspirerende ervaring voor onze studenten die op zoek zijn naar effectievere netwerkstrategieën.
Previous
Next