De Netwerkshow

@work

Wat is de Netwerkshow@work?

Ervaar de impact van De Netwerkshow@Work! Deze show stimuleert medewerkers van bedrijven en non-profits om actief met elkaar te netwerken en meer plezier te halen uit netwerkevenementen, binnen én buiten de organisatie.

Tijdens deze show verbinden medewerkers met onbekendere collega’s, krijgen praktische tips voor netwerkevenementen en doen mee aan de netwerkquiz met geweldige prijzen. Deze inhoudelijke show bevordert teamwork, is interactief en motiveert.

Geschikt voor alle medewerkers en managers.
De Netwerkshow@Work maakt netwerken een stuk leuker!

Wanneer in te zetten?

De Netwerkshow@Work is dé perfecte aanvulling voor elk bedrijfsevenement! Of het nu gaat om informele afdelings- of bedrijfsmeetings, formele vergaderingen of educatieve sessies, deze show past overal naadloos bij.

Tijdens feestelijke personeelsbijeenkomsten zoals zomerevents, kerstborrels en nieuwjaarsrecepties verhoogt deze show met een  flinke dosis FUN de teamspirit binnen jouw bedrijf of organisatie en leggen jouw medewerkers waardevolle nieuwe contacten.

Voorproefje & praktische informatie

Voor maatschappelijk verantwoorde organisaties, stichtingen en goede doelen biedt De Netwerkshow speciale tarieven.

Eerdere Ervaringen

Karin Daelman
Karin DaelmanRabobank
Read More
De Netwerkshow was fantastisch! Veel interactie met elkaar, pitchen, elkaar ontmoeten en leren kennen en vooral gewoon doen en in de praktijk brengen. We hebben goede energie gekregen voor het netwerken, nuttige tips en tricks gekregen en het is gewoon ontzettend leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Zeker een aanrader!
Wendy Janssen
Wendy JanssenGemeente Zevenaar
Read More
Super manier om interactie met je publiek te creëren! Een sprankelende vorm van (info) entertainment tijdens een zakelijke bijeenkomst.
Esther van der Meijden
Esther van der MeijdenProRail
Read More
Op 15 april heeft Judith een flitsende online netwerkshow gepresenteerd voor ProSupport in het kader van online netwerken en online je zichtbaarheid vergroten. Het was een leuke show, dank je wel!
Previous
Next