De

Super connectors

wat zijn de Super connectors?

Wist je dat de meeste bezoekers naar een evenement komen om te netwerken, maar niet op onbekenden durven af te stappen, waardoor ze zakelijke kansen missen? Onze Super Connectors brengen bezoekers van jouw evenement op een actieve en energieke manier met elkaar in contact en helpen hen waardevolle connecties te maken. Dankzij de Super Connectors breiden jouw evenementbezoekers hun netwerk uit en ontstaan er nieuwe zakelijke kansen met mensen die ze anders nooit zouden ontmoeten.

Wanneer in te zetten?

Laat onze Super Connectors jouw gouden greep zijn op jouw evenement. Ze verbinden deelnemers op cruciale netwerkmomenten, zoals registratie, tussen sessies door, tijdens de lunch of bij de borrel. De Super Connectors staan klaar om het netwerken soepeler en effectiever te maken. Stem het aantal Super Connectors af op de omvang van je evenement voor het beste resultaat. Je kunt ze zelfs als onderdeel van De Netwerkshow boeken. Maak jouw evenement SUPER met de Super Connectors!

praktische informatie

Voor maatschappelijk verantwoorde organisaties, stichtingen en goede doelen biedt De Netwerkshow speciale tarieven.

Eerdere ervaringen

Pleunie Groen,
Pleunie Groen,Gewoon Pleun - Events & More, voor opdrachtgever Stichting CLOK
Read More
We hebben ontzettend veel positieve geluiden gehoord over de aanwezigheid van de SuperConnectors. Mensen werden er blij van, voelden zich gezien, voelden zich op hun gemak en hebben veel meer mensen leren kennen dat ze 'normaal' zouden doen tijdens een event.