Debbie

van zuijlen

Office manager

Als Office Manager bij De Netwerkshow ben ik de spil achter de schermen. Grote kans dat je mij aan de telefoon krijgt wanneer je belt! Ik regel en coördineer van alles wat nodig is om de vele Netwerkshows die we presenteren en alle andere diensten die we aanbieden tot een succes te maken.

 

Van het plannen van agenda’s tot het regelen van benodigde materialen en het coördineren van ons team, ik zet mijn toewijding en organisatorische vaardigheden in om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Ik word er blij van om onze klanten een onvergetelijke ervaring te bieden, vanaf de planning tot de uitvoering. Door mijn inzet en toewijding zorg ik ervoor dat onze klanten met een big smile terugdenken aan ons, wetende dat ze in goede handen zijn geweest.

dit is

Debbie

Favoriete ervaring

Mijn wereldreis op 20-jarige leeftijd met alleen een rugzak mee was absoluut onvergetelijk. Pure vrijheid ervaren, vaak uit mijn comfortzone getreden wat tot de mooiste momenten heeft geleid en onwijs veel bijzondere mensen mogen ontmoeten.

Mooiste herinnering

Snorkelen tussen 200 wilde dolfijnen, mijn skydive of het bewandelen van een actieve vulkaan. We sliepen op de slapende vulkaan daarnaast. En ook zeker alle momenten op de dansvloer samen met mijn vriendinnen.

Leukste om te doen

Dansend de wereld over! Daar ligt mijn passie en laadt mijn ziel volledig van op. Voor mij geldt echt: Een dag niet gedanst is een dag niet geleefd.

NETWERKTIP

Je kent de uitspraak wel: één mond en twee oren. Met deze uitspraak wordt bedoeld: dubbel zoveel luisteren als zelf praten. Leer mensen kennen, toon oprechte interesse en maak zo verbinding. Iedereen vindt het fijn als er geluisterd wordt.