Judith

Smits

OPRICHTER & PRESENTATRICE DE NETWERKSHOW

Als netwerkexpert en spreker heb ik veel business evenementen bezocht. Daar merkte ik dat veel mensen het lastig vinden om contact te leggen met anderen, terwijl dit juist waardevolle kansen biedt. Dat kan anders en leuker, vond ik. Daarom ontwikkelde ik De Netwerkshow.

Inmiddels heb ik De Netwerkshow laten uitgroeien tot een gedreven team van presentatoren, netwerkcoaches, -trainers en onze SuperConnectors. We hebben al meer dan 15.000 mensen geholpen om hun netwerkvaardigheden te versterken. Daarnaast ben ik auteur van het boek ‘De FUNfactor’ en ben ik ook regelmatig zien in de media als netwerkexpert bij RTL Z, BNR Nieuwsradio, NU.nl, RTL 5 Uur Live, FD Persoonlijk, Intermediair en AD. Ik houd er nog steeds van om op het podium te staan als presentatrice van De Netwerkshow. Dat doe ik dan ook nog regelmatig!

dit is

JUDITH

Eerste werk

Ik werkte voor Vrumona, de frisdrankentak van Heineken. Ik was verantwoordelijk voor de horeca in Amsterdam Centrum en scheurde met m’n MINI heel Amsterdam door om lintjes door te knippen en horecazaken te sponsoren. Een toptijd!

Leukste om te doen

Ik krijg er energie van om op het podium te staan: hoe meer mensen, hoe beter. Ik word blij als ik het publiek tijdens De Netwerkshow elkaar zie leren kennen. Zo mooi om te zien.

Enthousiast over

Ik word enthousiast van heel veel dingen: goede ideeën die opkomen die ik in de wereld zet. Fijne gesprekken met klanten. De vrijheid om mijn eigen tijd in te delen en inspirerende mensen te ontmoeten.

NETWERKTIP

Bijna iedereen vindt praten met onbekenden lastig. Doe het toch. Je zult zien dat je een gesprek hebt waar je energie van krijgt. Een onbekende is een vriend die je nog niet hebt ontmoet.