Martine

Maris

NETWERKTRAINER EN -COACH

Als netwerktrainer en -coach is het mijn passie om medewerkers en ondernemers te begeleiden bij het versterken van hun netwerkvaardigheden. Ik moedig aan en inspireer hen om hun netwerk te laten groeien. Want een sterk netwerk, bestaande uit collega’s, opdrachtgevers, teamgenoten en ondernemers, is van onschatbare waarde. Niet alleen voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor de groei en stabiliteit van het bedrijf.

 

Door middel van interactieve trainingen, praktische coachingsadviezen en persoonlijke begeleiding help ik om effectieve strategieën te ontwikkelen voor het opbouwen van waardevolle professionele relaties. Ik maak met hen een netwerkplan en deel graag mijn enthousiasme en ervaring om anderen te stimuleren hun netwerkdoelen te bereiken, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. En ik vind het ook nog eens ontzettend leuk om te doen!

dit is

Martine

Eerste werk

Na mijn studie werkte ik in de muziek-, theater- en filmindustrie. Voor mijn eerste opdrachtgever was ik tourmanager van een muziekgroep. Ik organiseerde optredens in Nederland en reizen naar Canada en Brazilië.

Favoriete ervaring

Dat is mijn stage in Parijs. Ik werkte en woonde in luxe 5-sterren hotels. Ik genoot van deze wereldstad, de mensen en de energie. Even leven als een Parisienne. Ik voelde me rijk en vrij.

Enhousiast over

Voor mij is het leggen van nieuwe connecties en het onderhouden van werkrelaties een feest. Mensen ontmoeten, luisteren naar de verhalen van anderen en ervaringen delen. Ik houd er ook van als iedere dag weer anders is.

NETWERKTIP

Sta open voor onverwachte ontmoetingen. Die brengen je naar andere routes dan de weg die je zelf zou bedenken. Je doet zo nieuwe ervaringen en nieuwe inzichten op. Wie weet waar het je naartoe brengt.