over

ons

Onze missie

Iedereen kan met plezier en vol zelfvertrouwen netwerken. Dat is onze missie. Wij zijn de energieke kracht achter bruisende ontmoetingen op zakelijke events. Al jarenlang laten wij het publiek op business events op een dynamische en enthousiaste manier met elkaar netwerken. 

Op congressen, bij business clubs, in het bedrijfsleven, bij overheidsinstanties, in het onderwijs – van 50 tot 5.000 mensen, in het Nederlands of Engelstalig –
De Netwerkshow past overal

Het Netwerkshowteam heeft al meer dan 15.000 mensen geactiveerd met on- en offline netwerken. En we gaan door. We hebben voor elk zakelijk event de perfecte dosis energie!

het verhaal achter de netwerkshow

Judith is de oprichter en de visionaire kracht achter De Netwerkshow. Haar verhaal begint met het overwinnen van moeilijke momenten en het ontdekken van nieuwe kansen. Ooit worstelde Judith zelf met de uitdagingen van netwerken, maar haar doorzettingsvermogen om dit te overwinnen bracht haar naar onverwachte successen. Ze groeide uit van een kat uit de boomkijker naar een energieke en zelfverzekerde verbinder. 

 

De ervaringen die ze heeft opgedaan, hebben haar gemotiveerd om een revolutie in gang te zetten in de manier waarop mensen kijken naar netwerken. In deze nieuwe netwerkeconomie is het een must om vol energie en enthousiasme nieuwe connecties te leggen. Dit is de superpower van de 21e eeuw!

Meet

THE team

Partnerships

Benieuwd naar onze samenwerkingen?
Neem dan een kijkje op onze partnershipspagina.